Pari rauhallista iltaa kotona, joista toisena leivoin tuon jauheliha, oliivi, feta piirakan. Leivoin oikeastaan sen takia, että halusin kokeilla minkälaisen piirakan saan aikaiseksi ilman ruokakermaa, sillä keskiviikkona meillä on töissä nyyttärimeinigeillä Thanksgiving pöytä ja ajattelin viedä tuollaisen piirakan. Käytin täytteeseen kerman sijasta Philadelphian ruoan valmistukseen tarkoitettua valkosipulikermavalmistetta. Siitä tuli ihan hyvää vaikka pohja onkin todella vaalea. Ihan kuin vehnäjauho olisi täällä normaalia valkoisempaa,,, ehkä se onkin. Varsinainen Thanksgiving päivä on Kanadassa maanantaina 14.10. Yhdysvalloissa sitä vietetään myöhemmin.
Mun kämppikset olivat aivan ihmeissään moisesta piirakasta..ei täällä tehdä tuollaisia suolaisia piirakoita. Kaikki piirakat ovat aina oikeastaan makeita..eikä vain makeita vaan todella makeita. He maistoivat ja tykkäsivät kyllä tosi paljon. Reseptille tuli kysyntää.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti